Links News Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark
Home Games Members Blogs Photos Videos Music Groups Classifieds Events Polls Forums Articles Boards chat
christopher22's blog / fotballdrakter / det siste 3-0-nederlaget ved chelsea drakt barn Stoke
det siste 3-0-nederlaget ved chelsea drakt barn Stoke
17 May, 201717 May, 2017 0 comments fotballdrakter fotballdrakter


Med Premier League sesong over, her er en titt tilbake til Tottenhams kampanje som tankene vender seg mot sommeren og neste sesong.
Chelsea | Man City Arsenal | Man Utd | Tottenham | Liverpool | Southampton | Swansea | Stoke | Crystal Palace | Everton | West Ham | West Brom | Leicester | Newcastle | Sunderland | Aston Villa | Hull City | Burnley | QPR
Real Madrid | Barcelona | Atletico Madrid | Dortmund | Bayern München | PSG
Tottenham startet 2015 med et slag og slo Chelsea 5-3 på White Hart Lane på nyttårsdag. Harry Kane scoret to fine mål - en lang rekkevidde slår ut av ingenting, etterfulgt av en fin tur og en klinisk finish. Den første gangen Chelsea hadde innvilget fire eller flere mål i et ligaspill under Jose Mourinho, og de nykrone mesterne ikke har mistet noen andre topp-flight-kampanjer fotballdrakter denne kampanjen. Spurs flyttet over Arsenal til femte plass den dagen, og var bare tre Poeng bak tredjeplassert Manchester United En topp-fire-finish så ikke så urealistisk ut på den tiden.
Tottenhams 2-1-seier over Arsenal i Nord-London derby fortjener også en omtale, med Kane som scorer begge målene - inkludert en sen vinner - mens Christian Eriksens 88-minutters streik på Sheffield United sikret en tur til Wembley For Capital One Cup-finalen og Spurs 'første cupfinale i seks år.
Få vil glemme Erik Lamela s rabona mål i 5-1 hjemme seier over Asteras Tripolis i oktober heller - en kamp som endte med hattrick-hjälten Kane i mål, noe som gir en temmelig frisparksslipp mellom bena hans i nettet. Europa League Virket som ganske bra moro den kvelden.
Det har vært flere øyeblikk når Spurs ser ut til å ta et stort skritt bakover. 2-1-tapet mot Stoke i november var Mauricio Pochettino s leder for Mauricio Pochettino. Den fryktelige 3-0-omgangen ved Old Trafford i mars var et viktig øyeblikk i topp-fire-kampen, og undergravet ideen om at Spurs var klar til å konkurrere med toppsidene, og da en uavgjort trekk på Burnley ble etterfulgt av et hjem nederlag mot Aston Villa, det virker som alle har gitt opp.
Det laveste punktet kom sannsynligvis i det siste 3-0-nederlaget ved chelsea drakt barn Stoke, som fullførte doblet over Tottenham på 80 år. 'Det var en pinlig, gutless prestasjon som ble tegnet av sendingen av den komisk ukjente Vlad Chiriches, som understreket klubbens feil i overføringsmarkedet de siste to årene.
Harry Kane startet kampanjen i Pochettino s andre streng, som spilte i Europa League og Capital One Cup-kamper, men han tjente fortjent sin plass oppe i Pochettino s sterkeste XI og har gått på å ha en eventyr sesong, scoring 31 Mål i alle konkurranser, og slo sitt første England mål 79 sekunder inn i sin senior internasjonale debut og vunnet PFA Young Player of the Year-prisen. At han er en hjemmelaget spiller som har kommet gjennom Spurs 'ungdomsranger -' en av våre egne ', som fansen liker å synge, legger bare til historien om hans bemerkelsesverdige stigning. Hva ville Tottenham ha gjort uten han?
Harry Kane har nettopp 16 Premier League-mål så langt i 2015.
Det er så mange utfordrere, og Kane har blitt pålagt å lede linjen gjennom nesten hvert spill fordi andre fremmer Emmanuel Adebayor og Roberto Soldado har tilbudt så lite, netting bare syv mål mellom dem.
Men få har falt fra nåde like spektakulært som Younes Kaboul, som erstattet Michael Dawson som klubbkaptein i midten av september og var ute av favør arsenal drakt barn bare to måneder senere, og sliter med å få et sted på benken. Han har spilt bare 3 kamper siden 2-1 hjemme nederlaget mot Stoke 9. november, med den siste av dem som kommer i januar - et annet hjem nederlag mot Leicester, da Spurs forlot FA Cup i fjerde runde.
Hver sommer ser ut til å være stor i Tottenham, og de har mye arbeid å gjøre i det kommende vinduet. Adebayor, Soldado, Kaboul, Etienne Capoue og Chiriches er alle ute av favør, mens fjorårets underskrift Benjamin Stambouli har dratt ut av bildet og Mousa Dembele har vært begrenset til erstatning. Hart Lane og Aaron Lennon ble lånt til Everton i Januar Det er uklart om Pochettino ser en fremtid for Andros Townsend.
Daniel Levy er villig til å kutte tapene på en rekke uønskede spillere og reinvestere pengene - og kanskje litt mer - på fem eller seks kvalitetssignaler som kan forbedre Første lag, det kan gjøre hele forskjellen. Tottenham vil også møte temaet for spillet Hugo Lloris barcelona drakt barn og Kane med regelmessighet.
Mye avhenger av klubbens overføringsvirksomhet, men det er vanskelig å se at Spurs bruker de nåværende topp fire sidene på dette stadiet - femte eller sjette sammen med Liverpool igjen.

http://maximilian28.over-blog.com/2017/04/i-tillegg-til-champions-fotballdrakter-barn-league-med-real-madrid.html

https://www.kiwibox.com/margher/mypage/

http://bigindia.com/blog/12606/bayern-munchen-drakt.html

http://fotballdrakters.eklablog.com/vi-har-billige-fotballdrakter-dekket-en-rekke-apenbaringer-fra-boken-a129895764

http://margh256.livejournal.com/587.html

http://www.myindiagate.com/community/blogs/post/138958

http://www.paulsmama.de/community/christopher/blog/11124/

https://fotballdrakter.page4.me/news.html

https://margherita.yooco.org/billige_fotballdrakter

TagsTags: fotballdrakter 
Comments
  • There are no comments yet

Description
christopher22
Posts: 18
Comments: 4
Fotballdrakter Liverpool, Manchester United og Barcelona drakter
Tags
9 drakt (9)
2 madrid (2)
2 barcelona (2)
2 manchester (2)
2 united (2)
1 paris (1)
1 saint (1)
1 germain (1)
1 atletico (1)
1 roma (1)
1 bayern (1)
1 munchen (1)
1 barn (1)
1 billige (1)
1 real (1)
Powered by:
BoonEx - Community Software; Dating And Social Networking Scripts; Video Chat And More.
Copyright © 2017 myVajra!